NEW QUAD ESL SERIES

WHARFEDALE EVOLUTION 2

Home   |  News   |  About Us   |  Contact   |  tag heuer replica sale
 
SE REFLEXION FILTER

 

Reflexion Filter ima 6 primarnih slojeva. Prvo, jaki sloj od bušenog aluminija koji dozvoljava zvučnim valovima prolaz kroz isti, proširuje ga do sloja apsorbirajuče vune. Tada zvučni valovi udaraju u sloj aluminijske folije koja pomaže pri rasipanju energije i lomi zvučni val na niže frekvencije, te od tamo ulaze u prostor koji je otvoren šipkama, prolazeći kroz raznovrsne slojeve. Procijep se ponašao kao akustična barijera. Zvučni valovi tada prolaze do daljnjih slojeva vune, te tada kroz vanjski, probušeni, aluminijski "zid" koji pri tome apsorbira, širi ostatak akustičke energije.


Primarni apsorber ima četiri formirana komada vrhunskog, specijalnog akustički apsorbirajučeg materijala pričvrščenog na lice samog apsorbera pomoću produžno separativnih šipaka koji, nadalje, služe za apsorbiranje, a potom širenje zvučnih valova dok prolaze do glavnog filtera.
Feflexion Filter lako se montira na standardni mikrofonski stalak, a držač koji se dobija u kompletu s jedne strane se pričvrščuje na mikrofonski stalak a s druge držač prihvača i Reflexion Filter i mikrofon koji se lako može pozicionirati (horizontalno i vertikalno) u optimalnu točku najmanje refleksije.

Back to News